BONNIEVALE SE WYN VERRAS FRANSE

BONNIEVALE WYNE TRIOMFEER BY FRANSE KAMPIOENSKAP

Bonnievale, teen die heuwels van die Breëriviervallei, is reeds bekend vir sy wingerdboukundiges se passie en die uitstekende kwaliteit wat die wingerde lewer. Diegene wat reeds hierdie juweel ontdek het, kan hiervan getuig. En weereens is die wynkelder uitgesonder vir hierdie toewyding in ‘n gerespekteerde Franse kampioenskap.

Gilbert & Gaillard toekennings

Dis beduidend dat die toppresteerders  in die Gilbert & Gaillard toekennings deur twee wyne beklee word, wat met hul vrystelling Bonnievale se mondigwording bevestig het: die Bonnievale Limited Release Chardonnay 2019, wat ’n goue medalje ingepalm het; en die Bonnievale Limited Release Cabernet Sauvignon 2017, wat ’n allemintige 91/100 punte behaal het.

Read More